Szolgáltatások

Az alkalmazott technológiának köszönhetően megoldásaink telepítése gyors és üzemeltetése egyszerű. Rendszereink megbízhatósága magas, ezért az üzemeltetési költségek lényegesen olcsóbbak más megoldásokhoz képest.  

Implementáció

A sikeres implementáció a kulcsa annak, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek az általunk kifejlesztett alkalmazásokkal. Az implementáció mindig ügyfeleink munkatársainak is bevonásával történik.  

  • Felmérés – A felmérés célja, hogy ügyfeleinknek a projektben illetékes munkatársainak közreműködésével megértsük a mindazokat a követelményeket és vállalati folyamatokat melyekhez a bevezetés alatt álló rendszernek idomulnia kell.   
  • Testreszabás – A Dióhéj keretrendszerre épülő alkalmazások könnyen és gyorsan testre szabhatóak, azaz elvégezhetőek azok a módosítások vagy fejlesztések, melyekkel a megvalósított alkalmazás megfelel a felmérési fázisban megfogalmazott igényeknek. . 
  • Telepítés – A testreszabott rendszert telepítjük ügyfeleink infrastruktúrájára. Mivel a felhasználók mindössze egy Internet böngészővel kell, hogy rendelkezzenek, ezért a telepítés csak a szerveren történik. A rendszer üzemeltetése nem igényel különleges hardver és szoftver infrastruktúrát, ezért telepítése is rendkívül gyors. 
  • Oktatás – Egy rendszer sikeres bevezetése függ a felhasználók általi elfogadottságától. A legjobb rendszer is megbukhat ha a felhasználók nem tudják megfelelően használni. Ezért a telepítés követően oktatást tartunk, ahol részletesen elmagyarázzuk a rendszer használatát.
  • Tesztelés – a rendszer éles indulását követő néhány nap során felügyeljük a megfelelő működést és elvégezzük a használat során felmerülő kisebb változtatási igényeket.

 

Tanácsadás

Az üzleti tanácsadás célja, hogy a már megvalósított rendszert a folyamatosan változó belső és külső környezethez igazítsuk. Nem szabad elfelejteni, hogy egy szoftver használatának életciklusa alatt folyamatos módosításokon, változtatásokon megy keresztül a mindenkor igényeknek megfelelően. A tanácsadás jól kigészíti a szoftverkövetés keretében nyújtott szolgáltatást.   

 

Szoftverkövetés

Sokan hajlamosak a szoftverkövetés fontosságát alábecsülni. A szoftverkövetés pedig nagyon fontos egy alkalmazás hosszú távú használhatóságának a megőrzése szempontjából. A szoftverkövetési szerződés keretében ügyfeleink részére díjtalanul biztosítjuk a hibajavító csomagokat, service pack váltásokat és a verzió váltásokat. A szoftverfejlesztés folyamatos tökéletesítést, ellenőrzést és további beállításokat jelent. Időről időre kiadunk új, frissített programverziókat, melyben rendre újabb és újabb funkciók jelennek meg, folyamatosan tökéletesítve megoldásainkat. 

Dió-Szoftver Magyarország Kft.

Cím: 1037 Budapest, Bécsi út 60.

E-mail: info@diosoft.hu