Szolgáltatások

Az alkalmazott technológiának köszönhetően CRM  megoldásaink telepítése gyors és üzemeltetése egyszerű.  A CRM rendszer bevezetéséhez azalábbi szolgáltatásokat nyújtjuk.  

CRM bevezetés

A sikeres CRM implementáció a kulcsa annak, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek az általunk kifejlesztett alkalmazásokkal. A megvalósítás mindig ügyfeleink munkatársainak a bevonásával történik.  

  • Felmérés – A felmérés célja, hogy ügyfeleinknek a projektben illetékes munkatársainak közreműködésével megértsük a mindazokat a követelményeket és vállalati folyamatokat melyekhez a bevezetés alatt álló rendszernek idomulnia kell.   

  • Testreszabás – A  Dió CRM könnyen és gyorsan testre szabható, azaz elvégezhetőek azok a módosítások vagy fejlesztések, melyekkel a megvalósított alkalmazás megfelel a felmérési fázisban megfogalmazott igényeknek. . 

  • Telepítés – A testreszabott rendszert telepítjük ügyfeleink infrastruktúrájára. Mivel a felhasználók mindössze egy Internet böngészővel kell, hogy rendelkezzenek, ezért a telepítés csak a szerveren történik. A rendszer üzemeltetése nem igényel különleges hardver és szoftver infrastruktúrát, ezért telepítése is rendkívül gyors. 

  • Oktatás – Egy rendszer sikeres bevezetése függ a felhasználók általi elfogadottságától. A legjobb rendszer is megbukhat ha a felhasználók nem tudják megfelelően használni. Ezért a telepítés követően oktatást tartunk, ahol részletesen elmagyarázzuk a rendszer használatát.

  • Tesztelés – a rendszer éles indulását követő néhány nap során felügyeljük a megfelelő működést és elvégezzük a használat során felmerülő kisebb változtatási igényeket.

 

Tanácsadás

Az üzleti tanácsadás célja, hogy a már megvalósított CRM rendszert a folyamatosan változó belső és külső környezethez igazítsuk. Nem szabad elfelejteni, hogy egy szoftver használatának életciklusa alatt folyamatos módosításokon, változtatásokon megy keresztül a mindenkor igényeknek megfelelően. A tanácsadás jól kigészíti a szoftverkövetés keretében nyújtott szolgáltatást.   

 

kapcsolat

Dió-Szoftver Magyarország Kft.

Cím: 1037 Budapest, Bécsi út 60.

E-mail: info@diosoft.hu