Referenciák

Fontosabb referenciáink

 

Régió Lapkiadó Kft

"Egy folyamatosan megújulásra törekvő, saját területén innovatív vállalkozás vezetőjeként igazából elképzelni sem tudok jobb megoldást a Dió CRM rendszernél. Számunkra megadja mindazt a rugalma sságot, amelyre szükségünk van ahhoz, hogy folyamatosan fejlődni tudjunk. Így működésünket nem kell a szoftver által kínált lehetőségekhez igazítanunk. Ráadásul a keretrendszer lehetőséget kínál  arra, hogy az egyszerűbb fejlesztéseket programozási ismeretek nélkül, saját magunk is megvalósítsuk. Ha pedig mégis szakemberre van szükségünk, akkor program alapvető rugalmassága miatt a fejlesztés gyorsan és olcsón megvalósítható. Jó szívvel ajánlom minden olyan cégvezetőnek, aki szolgáltatások és termékek fejlesztésén keresztül 

szeretne vállalkozásával növekedni."

Papp János
ügyvezető igazgató

 

A Régió Lapkiadó Kft. helyi, regionális lapok kiadására szakosodott kiadói vállalkozás.

Bővebben

 

Infoszféra Kft

Az Infoszféra  Kft - www.infoszfera.hu - fő tevékenysége az egy napos szakmai fórumok, képzések, tréningek, szemináriumok, konferenciák szervezése, melyhez CRM szoftverre volt szükségük.

A Dió-Szoftver Kft CRM alkalmazása mely GINOP pályázatkeretében valósult meg a rendezvények adminisztrációs terheit könnyíti meg, a weben keresztüli regisztráció fogadásától a jelenléti ívek kezelésén a számlázásigés összetett statisztikák készítéséig. Az általunk beveetett megoldás így közvetve segíti a magyar vállalatok gazdasági menedzsmentjének szakmai továbbképzését.

kapcsolat

Dió-Szoftver Magyarország Kft.

Cím: 1037 Budapest, Bécsi út 60.

E-mail: info@diosoft.hu