Megoldások KKV-k részére

Napjainkban a kisvállalatok is egyre nagyobb arányban használják a CRM rendszereket. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy egy CRM megoldás hogyan támogatja az értékesítési és marketing folyamatot. A Dió-Szoftver Kft célja, hogy a kisvállalatoknak hazai CRM rendszert kínáljon, mely megfelel a törvényi és jogszabályi követelményeknek.

Az ügyfélkapcsolati szoftver a vállalatvezetés eszköze. Minden CRM alkalmazás végső célja, hogy bevezetésével a vállalat nagyobb árbevételt és profitot érjen el. Hogyan segíti mindezt a CRM

rendszer a marketing folyamat támogatásával?

2015 június

 

A cikk pdf letöltése

A CRM és az értékesítés

Az ügyfélkapcsolati szoftver a vállalatvezetés eszköze. Az elmúlt években napi gyakorlattá váltak a KKV-k esetében is, a piacon sok hazai és külföldi megoldás közül választhatnak az érdeklődők. Minden CRM alkalmazás végső célja, hogy bevezetésével a vállalat nagyobb árbevételt és profitot érjen el. Hogy segíti mindezt a CRM rendszer az értékesítési folyamat támogatásával, milyen előnyei vannak a vezetők számára egy CRM rendszernek? – ezzel foglalkozik sorozatunk második része.

2015 április

 

A cikk pdf letöltése

Sokan gondolják úgy, hogy egy drága autó, a géppark, esetleg egy ingatlan jelenti egy vállalat igazi értékét. Könyvelési, számviteli szempontból ezek a vagyontárgyak kétségkívül nagy értéket képviselnek, azonban a modern cégvezetés számára egyértelmű, hogy egy vállalat igazi értékét a vevői határozzák meg. Éppen ezért meglepő, hogy sokan nem fordítanak – legfeljebb csak szavakban – kellő gondot ügyfeleikre. Pedig egy hosszan tartó ügyfélkapcsolat biztosítja a cég számára a stabil árbevételt, gyakran a magasabb profitot is. 

2015 február

 

A cikk pdf letöltése

kapcsolat

Dió-Szoftver Magyarország Kft.

Cím: 1037 Budapest, Bécsi út 60.

E-mail: info@diosoft.hu