Jogi nyilatkozat

SZERZŐI JOGOK

Azzal, hogy belép a www.diosoft.hu weboldal valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

A www.diosoft.hu weboldalon ("lap") található tartalom a Dió-Szoftver Magyarország Kft szellemi tulajdona.

A Dió-Szoftver Magyarország Kft fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A Dió-Szoftver Magyarország Kft  előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából – adattároló eszközre mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A www.diosoft.hu oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a Dió-Szoftver Magyarország Kft előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Dió-Szoftver Magyarország Kft követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A www.diosoft.hu oldalról értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, valamint a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

 A www.diosoft.hu domain név felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a Dió-Szoftver Magyarország Kft előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A www.diosoft.hu weboldal webdesign-t a Usernet készítette és a programozás, üzemeltetés is itt történik.

A Dió-Szoftver Magyarország Kft pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

jogi nyilatkozat

Dió-Szoftver Magyarország Kft.

Cím: 1037 Budapest, Bécsi út 60.

E-mail: info@diosoft.hu