Régió Lapkiadó

A Régió Lapkiadó Kft. helyi, regionális lapok kiadására szakosodott kiadói vállalkozás. 2007 óta adja ki Monori Strázsa című önkormányzati lapot, 2008 óta pedig a Régió című újságot, emellett nagyon sokféle (terjedelmű, méretű, célcsoportú) kiadvány készítésében is közreműködik. Ugyancsak a Kiadó gondozásában jelenik számos egyéb hirdetési újság valamint a térség kulturális és turisztikai érdekességeit bemutató kiadvány.

Tekintettel arra, hogy a kiadó portfóliójában ingyenes lapok és kiadványok szerepelnek ezért itt terjesztési szoftverre nem, csak a hirdetés értékesítést és a B2B folyamatokat támogató megoldás bevezetéséről született döntés. Ugyancsak követelmény volt a CRM rendszerből történő számlázás és a számlázási adatok átadása az ügyviteli szoftverbe.

A rendszer bevezetését komoly gazdaságossági számítás előzte meg s csak ennek elvégzése után került sor a Dió CRM szoftver megrendelésére 2014-ben.

"Egy folyamatosan megújulásra törekvő, saját területén innovatív vállalkozás vezetőjeként igazából elképzelni sem tudok jobb megoldást a Dió-Szoftver Kft CRM megoldásánál. Számunkra megadja mindazt a rugalmasságot, amelyre szükségünk van ahhoz, hogy folyamatosan fejlődni tudjunk. Így működésünket nem kell a szoftver által kínált lehetőségekhez igazítanunk. Ráadásul a keretrendszer lehetőséget kínál arra, hogy az egyszerűbb fejlesztéseket programozási ismeretek nélkül, saját magunk is megvalósítsuk. Ha pedig mégis szakemberre van szükségünk, akkor program alapvető rugalmassága miatt a fejlesztés gyorsan és olcsón megvalósítható. Jó szívvel ajánlom a CRM rendszert minden olyan cégvezetőnek, aki szolgáltatások és termékek fejlesztésén keresztül szeretne vállalkozásával növekedni."

 

Papp János
ügyvezető
Régió Lapkiadó Kft.

kapcsolat

Dió-Szoftver Magyarország Kft.

Cím: 1037 Budapest, Bécsi út 60.

E-mail: info@diosoft.hu