Egyedi fejlesztések

  

Ezek közt vannak olyan alkalmazások, melyek ügyféladatok ismeretségi körben történő megosztását teszi lehetővé, olyan mely hibajegy kezelő rendszer üzemeltetését biztosítja facility management cégek számára, vagy amelyik vállalatok belső feladatainak kiosztásával foglalkozik.

Kétségkívül az egyik legizgalmasabb megoldás a Dió munkatársai által kifejlesztett, a repülések során elszenvedett késések, járatkimaradások miatti kártérítési igények kezelését egy könnyen használható online felületen keresztül megoldó alkalmazás. A Flight Refund online szolgáltatása azoknak az utasoknak segít, akiknek repülőjárata jelentős mértékben (azaz több, mint 3 órát) késett, el sem indult, vagy a légitársaság túlfoglalása miatt nem fértek fel az adott járatra az elmúlt öt évben.

A Flight Refund szakértő csapata segít behajtani a jogos kártérítést a légitársaságoktól. Több ezer sikeres ügy lebonyolítása történt meg a szoftver segítségével, a jogos kártérítési igényeket nagy biztonsággal, rövid időn belül lehet sikerre vinni a légitársaságokkal szemben.

 

Az egyedi fejlesztéseink jellemzői

  • réspiaci igények kielégítése

  • speciális, összetett folyamatok kezelése

  • a folyamatok mindig az ügyfelekhez kapcsolódnak

  • webes megjelenés

  • áttekinthető képernyő, logikus kezelés


 

 

 

Ajánlatot kérek
kapcsolat

Dió-Szoftver Magyarország Kft.

Cím: 1037 Budapest, Bécsi út 60.

E-mail: info@diosoft.hu