Dió CRM 2017 - mert más

Dió CRM 2017 - mert más

A rendszer általános tulajdonságai

  • Ügyfélközpontú megközelítés, az egyes műveletek az ügyfélképről indíthatóak
  • Általános értékesítés folyamat támogatása akár B2B, akár B2C környezetben
  • Üzleti lehetőségek, ajánlatok és megrendelések kezelése
  • Panaszkezelés
  • Számlázási folyamat támogatás

 A szoftvert két alkalmazási területre, a lapkiadói piacra és a KKV-k részére fejlesztettük ki illeszkedve a vállalatok belső folyamatait. A rendszer testreszabása és bevezetése pedig sokkal gyorsabb ezért pedig jóval kedvezőbb árú, mint a nagy, összetett rendszereké-

A rendszer rugalmassága révén könnyen és gyorsan adaptálható a vállalati belső folyamatokhoz. Ez különösen fontos, hiszen egy-egy új megoldás bevezetésének legnagyobb veszélye a lassúság és a bonyolultság. A megoldás elfogadottsága a felhasználók körében magas, mivel használata könnyedén megtanulható.

Erre alapozva az ügyfél igényei szerint kialakított  egyedi képernyők könnyen és gyorsan testre szabhatók, a mezők átnevezhetők, új mezők hozhatók létre, a jogosultságok pedig felhasználó csoport szinten határozható meg. 

A felhasználók munkáját egyedien kialakított és naponta frissülő riportok és grafikus elemzések segítik.

A Dió CRM 2017 többéves piaci tapasztalat eredményeit hasznosítói fejlesztés eredményeképpen jött létre Windows-os és Linux-os környezetben egyaránt nagy sebességgel működő Apache – MySQL - php technológiára alapozva.

 

 

Ajánlatot kérek

Dió-Szoftver Magyarország Kft.

Cím: 1037 Budapest, Bécsi út 60.

E-mail: info@diosoft.hu