Nagy ugrás a Dió-Szoftver Kft-nek

 

Ezért úgy érezzük, hogy nagy ugrás ez a mi életünkben, hiszen az elmúlt években a különféle implementációs és üzemeltetési projektekben szerzet tapasztalatok és felhasználóink véleménye alapján kifejlesztettük új CRM rendszerünket, melynek legfontosabb tulajdonságai a könnyű kezelhetőség, az egyszerű navigáció, Google kompatibilis naptár funkció és a grafikus riportok és lekérdezések lehetősége. új felhasználói élményt biztosít ügyfeleinknek.

Ahogy minden Holdra szállás külön projekt volt a maga kockázataival, úgy mi is elmondhatjuk, hogy minden bevezetés más és más, mindegyikben vannak nehézségek, de a „holdkomp”, az alkalmazás a kiterjedt funkcionalitásaival könnyű „navigációt” tesz lehetővé.

Nagy ugrás

A Dió-Szoftver Kft hagyományosan fő célpiaca a lapkiadók, a Dió CRM 2017 média változata a korábbinál sokkal összetettebb folyamatok támogatására képes. Különösen sokat fejlődött a számlázó modul, mely megfelel a hirdetési, előfizetési és értékesítési követelményeknek.

A fejlesztés természetesen nem fejeződött be, s ahogy az emberiség most a Mars meghódítását készíti elő, úgy a mi vállalatunk is tovább dolgozik a fejlesztésen, hogy az alkalmazás még jobban megfeleljen a felhasználói igényeknek.

Vissza!

bemutatkozás

Dió-Szoftver Magyarország Kft.

Cím: 1037 Budapest, Bécsi út 60.

E-mail: info@diosoft.hu