Ismerjük az ügyfeleinket?

ügyfélkapcsolat

 Az ügyfélkapcsolati szoftverek folyamatosan generálják és rendezett módon tarják nyilván az adatokat: találkozók, megbeszélések, e-mailek, ajánlatok, szerződések, panaszok, számlák és sok-sok más kiegészítő adat lapul a CRM rendszer mélyén.

 A CRM rendszer nem szigetszerűen működik, hanem más alkalmazásokkal összekapcsolva, így további információkat rendfelhetünk a vevőinkhez. Az akár több alkalmazásban- ügyviteli szoftver, CRM, webshop, e-bank, stb. - található adatforrásokat egy üzleti elemző szoftver segítségével egyetlen képernyőn, összefoglalva jeleníthetjük meg. Sokszor ezeket az adatokat csak hosszú listákban tekinthetjük meg, ami megnehezíti az értelmezésüket

A Dió CRM-hez kapcsolt üzleti elemző megoldásnak köszönhetően az adatból információ lesz, a vezetők pedig pillanatokon belül kapnak áttekinthető információt az ügyfelekről és hozzájuk kapcsolódó tranzakciókról, mely 360 fokos ügyfélképet biztosít számukra

A Dió-CRM rendszerhez illesztett Microsoft Power BI alkalmazás egy olyan üzleti elemző eszköz, melynek segítségével teljes betekintést nyerhet a cég működésébe és ellenőrizheti a legfontosabb üzleti információkat. Akát többszáz adatforrást összekapcsolva az egyszerű adatkezelés révén azonnali elemzést tesz lehetővé az irányítópulton megjeleníthető grafikonok segítségével. Az interaktív elemző felületen további információk érhetők el, mindenki a saját szempontjai szerint rendszerezheti az adatait. Az online változat   nagy előnye, hogy valós időben képes az adatok lekérésére a különböző alkalmazásokból.

Az adatokból nyert információk révén a vezetők megalapozott döntéseket hozhatnak és javíthatják a cégük teljesítményét. A The Rockefeller Corporation  által végzett felmérés alapján, melyben azt vizsgálták, hogy egyes ügyfelek miért hagyják el szállítóikat, ezek 88%-a nyilatkozott úgy, hogy nem kezelték őket megfelelően. Az ügyfelek azt szeretik, ha megkülönböztetett figyelemmel, mint egyéneket kezelik őket. Ehhez azonban nélkülözhetetlen az ügyfelek ismerete, az ügyféladatok elemzése.

Az alábbi videón egy múszerfal összeállítása tekinthető meg gyorsított felvételen:

 

Vissza!

bemutatkozás

Dió-Szoftver Magyarország Kft.

Cím: 1037 Budapest, Bécsi út 60.

E-mail: info@diosoft.hu