Csapat nélkül nincs gól

A világ egyik legjobb játékosa Lionel Messi, az FC Barcelona és az argentin válogatott labdarúgója. Messi kora gyerekkorától a Barca játékosa, csatártársaival együtt ontja a gólokat, szerzi a különféle spanyol és nemzetközi trófeákatFeltűnőt, hogy a válogatottban a gólátlaga sokkal alacsonyabb mint a katalán klbban.De hogy kapcsolódik a futball, a Barceloma és Messi egy CRM bloghoz. 

A magyarázat egyszerű.

A Barcelona egységes szempontok szerint neveli játékosait, így hosszú évek alatt összeszoknak, ezzel szemben a válogatottban egy folyamatosan változó környezetbena még a legnagyszerűbb játékos sem tud érvényesülni. működnek.

Messi

Egy CRM alkalmazás a csoportmunkát támogatja, vagyis a felhasználók, a cég munkatársai pontosan átlátják saját feladataikat, látják annak eredményét, és ha szükséges át udják adni a feladatot végrahajtónak,a csapat góllövőjének. A csapat edzője, a cég vezetője pedig pontos képet kap "játékosai" teljesítményéről, láthatja a gyengeségeket és az erősségeket. 

Egy CRM rendszer bevezetése éppúgy igényli a célok meghatározását, a folyamatok tisztázását, mint a csapatjátékonál szükséges a taktika és a játékstílus kialakítása. A Barcelon se az egyik percről a másikra lett sikeres, kemény munka árán jutottak a csúcsra. konzekvensen ragaszkodva kialakított játékrendszerhez.  Egy CRM rendszer bevezetése sem történhet meg varázsütésre, de az elképzelések következetes véghezvitele, a folyamatok pontos meghatározása erősítia a vállalati csapatjátékot és a "góllövést "- azaz a vállalti célok elérését.

A CRM szoftver folyamatos karbantartása, az új belépők oktatása, a folyamatok betartása segíti a vállalatot, hogy a versenyképes maradjon és sikereket érjen el. EGy jó CRM rendszer segíti a csapatmunkát.

 

Vissza!

bemutatkozás

Dió-Szoftver Magyarország Kft.

Cím: 1037 Budapest, Bécsi út 60.

E-mail: info@diosoft.hu