CRM a könyvelő vállalatoknak?

Sokan azt gondolnák, hogy a könyvelő vállalatok munkája statikus,nincs benne interaktivitás az ügyféllel, nincs szükség a tevékenységek nyilvántartására. A valóság ezzel szemben az, hogy a könyvelő cégek azok, amelyek egy-egy ügyféllel a legtöbb rendszeres kapcsolatot bonyolítják. 

 

Gondoljunk csak arra, hogy a havii könyveléhez mennyi adatra van szükség, melyet be kell kérni, fel kell dolgozni, majd a gazdálkodónak vissza kell juttatni. Minél összetetteb tevékenséget folytat egy gazdálkodó, annál bonyolultabb a közte és könyvelő cég közötti kapcsolat.

 

A Prakti-Flow program segítségével a könyvelő vállalatok belső folyamatai gördülékenyebbé válnak, a terhelés jobban elosztható, a dolgozók munkájának a hatékonysága pedig javul. További előny, hogy a szoftver automatikusan figyelmezteti  könyvelőket egy-egy határidőhoz közeledő feladat határidejére, és arra, hogy az adatokat az ügyfélnek el is kell juttatni.

 

A Prakti-Flow átveszi a folyamatok irányítását és hónapról-hónapra meghatározza az elvégzendő feladatokat. A vezetők  munkáját riporotk segítik, melyek áttekintést adnak a vállalati folyamatok állapotáról, a munkatársak hatékonyságáról és a szerződések gazdaságosságáról. 

 

Előnyök

Átlátható és automatizált folyamatok.

Hatékonyabb munka.

Munkatársanként  akár heti 5-10 munkaóra megtakarítás

 

 

Vissza!

Dió-Szoftver Magyarország Kft.

Cím: 1037 Budapest, Bécsi út 60.

E-mail: info@diosoft.hu