CRM a könyvelő vállalatoknak?

 

Mindenkivel megtörténhet, hogy elfelejtkezik egy határidőről, egy feladatról. Ez mindig kellemetlen, de különösen az a könyvelési szolgáltatásokat nyűjtó cégeknél, ahol egy késésnek anyagi következményei lehetnek. Ennek elkerülésére nyújt segítséget a 2018 őszén, a Könyvelők Országos Találkozóján bemutatott Prakti-Flow alkalmazásunk, mely egy CRM rendszer könyvelőknek.

 

 

Sokan azt gondolnák, hogy a könyvelő vállalatok munkája statikus,nincs benne interaktivitás az ügyféllel, nincs szükség a tevékenységek nyilvántartására. A valóság ezzel szemben az, hogy a könyvelő cégek azok, amelyek egy-egy ügyféllel a legtöbb rendszeres kapcsolatot bonyolítják. Az ügyfelekkel való rendszeres kapcsolattartás pedig egy CRM program feladata.

Gondoljunk csak arra, hogy a havi könyveléshez mennyi adatra van szükség, melyet be kell kérni, fel kell dolgozni, majd a gazdálkodónak vissza kell juttatni. Minél összetettebb tevékenységet folytat egy gazdálkodó, annál bonyolultabb a közte és könyvelő cég közötti kapcsolat.

A Prakti-Flow program segítségével a könyvelő vállalatok belső folyamatai gördülékenyebbé válnak, a terhelés jobban elosztható, a dolgozók munkájának a hatékonysága pedig javul. További előny, hogy a szoftver automatikusan figyelmezteti a  könyvelőket egy-egy feladat határidejére, és arra, hogy az adatokat az ügyfélnek el is kell juttatni.

A Prakti-Flow átveszi a folyamatok irányítását és hónapról-hónapra meghatározza az elvégzendő feladatokat. A vezetők  munkáját riporotk segítik, melyek áttekintést adnak a vállalati folyamatok állapotáról, a munkatársak hatékonyságáról és a szerződések gazdaságosságáról. 

A Prakti-Flow egy olyan CRM megoldás, mely ötvözi a belső folyamat iránytását és a kapcsolattartást az ügyfelekkel.

 

Előnyök

  • Átlátható és automatizált folyamatok.
  • Hatékonyabb munka.
  • Munkatársanként  akár heti 5-10 munkaóra megtakarítás

 

Bővebb információért kattintson a termék oldalára:

http://www.diosoft.hu/prakti-flow-crm-a-konyveloknek

 

Vissza!

bemutatkozás

Dió-Szoftver Magyarország Kft.

Cím: 1037 Budapest, Bécsi út 60.

E-mail: info@diosoft.hu