Bemutatkozás

Küldetédünk, hogy a legjobb réspiaci CRM rendszert fejlesszük ki mely minden fontos ügyfélfolyamatot támogat.

Fejlesztéseink célja kisvállalati CRM rendszerek létrehozása egyedi réspiacokra,  Ilyen alkalmazésok a Prakti-Flow, CRM rendszer könyvelőknek, a Média CRm 2017 - CRM lapkiadó vállalatoknak,  és általában CRM kisvállalatoknak.  Az egyedi fejlesztéshez CRM tanácsadás társul, melynek első lépése a folyamatok felmérése, majd ezt követi a CRM testreszabás és végül a CRM bevezetése. Az általunk kifejlesztett alkalmazás egy hazai, magyar CRM rendszer, mely teljes egészében alkalmazkodik a hazai gazdáslkodási és törvényi környezetbe. 

 

A Dió-Szoftver Kft 2010-ben alakult, tulajdonosa és munkatársai sok éves CRM piaci  fejlesztői és tanácsadói tapasztalatokkal rendelkeznek. Ez a szinergia segít abban, hogy olyan iparági  CRM megoldásokat szállítsunk, melyek megfelelnek egyes réspiacok speciális folyamatainak, támogatva a cégeknél folytatott munkát és hatékonyabbá téve a működést.

 

György István

 A cég ügyvezetője György István, aki több mint 15éves CRM piaci tapasztalattal  rendelkezik,a DIó-Szoftver Kft megalapítása előtt 7 évig  nemzetközi  szoftverfejlesztő vállalat vezető munkatársa, 2013+2016 között pedig az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskolán a Customer Relationship Management tárgyat tanítja.

 

 

 

MINDENT TUDNI AKAROK - RETRÓ

A Magyar Televízió is játszotta valamikor a hatvanas években a szovjet ifjúsági ismeretterjesztő filmsorozatot. A sorozat főcíme a dió feltörésével fejezi ki a tudás megszerzését. Ez a kis animáció közel áll hozzánk, hiszen aki a mi szoftvereinket használja az többet fog tudni az adatairól és az ügyfeleiről.

Törjék fel a diót velünk!

 

Bemutatkozás

Dió-Szoftver Magyarország Kft.

Cím: 1037 Budapest, Bécsi út 60.

E-mail: info@diosoft.hu